Öt év kutató-, helyszínelőmunka után merült fel először annak lehetősége, hogy a felhalmozódott információkat videofilm formájában közkinccsé lehetne tenni. Mivel Magyarországon ilyen jellegű, hazai eseteket feldolgozó film még nem jelent meg, a megdöbbentően hiteles beszámolókat tartalmazó első videofilm élénk visszhangot váltottak ki az ufóhívők, és a szkeptikusok táborában egyaránt. Végül is ennek eredménye lett egy három részből álló sorozat megjelenése.

Egy évvel később, mintegy az elKiadványaimső három film esszenciájaként elkészült a "VIGYÁZAT, UFÓK!" című nagy sikerű könyv, melynek különlegessége, hogy hiteles hazai esetek segítségével rendszerbe foglalja az ufójelenségeket.

Mivel "ufóügyben" a nyilvánosság vállalása nem kis kockázattal jár, közel 10 évnek kellett eltelni ahhoz, hogy olyan szemtanúkat sikerüljön keresni, illetve megnyerni a nyilvános szereplésre, akik hivatásuknál fogva garantálják a hitelességet.

Utólag visszaemlékezve a sok kudarc ellenére is elmondhatjuk, hogy megérte, ugyanis a "SZEMTANÚK EGYENRUHÁBAN" című film a maga nemében egyedülálló, hiszen a vadászpilóták, rendőrök, katonák, biztonsági őrök élménybeszámolói minden kétséget kizáróan meggyőzhetnek bennünket az ufók létezéséről. Ez a dokumentumgyűjtemény nem sokkal később bővített formában DVD-n is megjelent.

Az elmúlt években nagyon sok olyan esetet is sikerült feldolgozni amelynek szereplői ugyan feltárták féltve őrzött titkaikat, de az   általános közmegítélés miatt film formájában nem lehetett nyilvánosságra hozni, ezért született meg 2004-ben az "UFÓK NYOMÁBAN" című újabb könyv, melyről nyugodtan elmondható, hogy Sós Tibor munkásságának egyik legjobb alkotása.

Ufókról komolyan
    Végül 30 év helyszínelő kutató munka, tapasztalata alapján írta meg az "UFÓKRÓL KOMOLYAN" című, összegző művét, amelyben feltárja életének talán leg megdöbbentőbb és leghitelesebb anyagát is.

 

Sós Tibor és Nemere Istán
    Nemere István "Titkok könyve" című alkotása volt az első olyan magyar kiadvány, amely felhívta Sós Tibor figyelmét az ufótéma komolyságára.
Sós Tibor és Maksa Zoltán
    A szerző az Ufómagazin szerkesztőségében dedikál a közismert humoristának,  Maksa Zoltánnak, akinek  Tibor minden eddigi kiadványa szerepel a gyűjteményében.
Sós Tibor és Lőrincz L. László Leslie L.  Lawrence nagy érdeklődéssel olvasta Sós Tibor legújabb könyvét is.
A TV 2 Mokka c. műsorában Több országos televíziós csatornán is bemutatták a magyarországi eseteket összefoglaló új könyvet.
Könyvbemutató az M2-n  
Könyvbemutató az RTL Klub-on  

Magamról | Ufó esetek | Filmriportok | 4D | Kiadványok | Elérhetőségek